Nem tudja leengedni a vizet a kádban vagy a mosogatóban? A lakásban mindenhol jön fel a víz a lefolyókból, esetleg rossz szag van? Eldugult a WC-je, és pumpálással sem lehet megoldani? Csőtörés lehet a házban vagy az udvaron? Akkor hívja a lefolyódokit!

Szakszerű wc duguláselhárítása Budapesten és Pest megyében, sürgős esetben is. Próbálunk a lehető leghamarabb kiérkezni a helyszínre, hogy elkerülhessük a még nagyobb károkat.

Célunk, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek velünk, így mindent megteszünk azért, hogy professzionális legyen a duguláselhárítás, melyet modern eszközökkel hajtunk végre. Minél tisztábban, higiénikusan kivitelezzük ezt. Emellé rendelhet fertőtlenítést is. Nem kell falbontástól tartania, ha átlagos dugulásról van szó. Olyan technikai eszközkészletünk van, amellyel könnyedén megoldjuk a dugulást. Falbontás csak olyan esetben szokott előfordulni, ha a csővezeték nagyon régi, repedt, vagy eltört. Ilyenkor szükség van rá, de tapasztalataink szerint szerencsére ez ritka.

Vállalunk többféle duguláselhárítást, konyhait, fürdőszobait, WC-t. Ezek megelőzhetőek egy kicsi odafigyeléssel, szűrők használatával, viszont így is kialakulhat a lefolyók szifonjaiban eltömődés. Ezek szétszerelése, kitisztítása is feladatköreinkbe tartozik. Vízszerelést is vállalunk, ha a csappal, vagy háztartási eszközök bekötésével akad problémája.

Olykor házon kívül is szükség lehet duguláselhártításra. Az udvari gerinc kitisztítása, valamint az esőcsatorna alapvezeték tisztítása, spirálozása is szolgáltatásaink közé tartozik. Munkáinkra 2 hét garanciát adunk.

Szolgáltatásainkról, árainkról, a dugulás megelőzéséről bővebben olvashat honlapunkon. A www.lefolyodoki.hu címen tájékozódhat rólunk. Elérhetőségeinket is megtalálja itt.

Ne feledje, ha korrekt, jó és olcsó duguláselhárításra van szüksége, hívjon minket! Kilométer díj, kiszállási díj, hétvégi felár nélkül dolgozunk! Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében is egyaránt. Telefon: 06204915089