Biztosan minden háziasszonnyal előfordult már, hogy amikor lekvárt főzött, akkor nem rakott cimkét az üvegre, így később nem tudta, hogy mi is van az üvegekben. Ezért érdemes mindig mindent felcímkézni, hogy pontosan tudjuk, hogy melyik üvegbe mi van.

Ám nem csak a lekvárokra kell címkét tenni, hanem a pálinkánkra is, hogy tudjuk mikor készült, és milyen íz van benne. Persze sokan azt gondolják, hogy ez drága megoldás lehet, pedig ez egyáltalán nem igaz, hiszen sokkal kedvezőbb az ára, mint gondolnánk. Így a pálinka címke biztosan tökéletes választás lesz a számunkra, ezért rendeljünk belőlük az interneten. Végülis így az otthonunk is sokkal rendezettebb lesz, mert mindenről tudni fogjuk, hogy micsoda. Persze nem csak üvegekre tehetünk címkét, hanem dobozokra is, mert így sokkal átláthatóbban tudunk mindent tárolni. Mivel azonban egyedi címkéket is tervezhetünk, így ajándékba is adhatunk lekvárt vagy pálinkát, mert a címkéktől még személyesebb lesz, ezért használjuk őket bátran, mert csak a javunkra válik.