Mindig nagy dilemmát jelent, ha több méteres magasságban kell dolgozni.

Bizonyos pontig a létra megoldást jelent, ugyanakkor nem feltétlenül biztonságos rajta a munka és ha több eszközzel kell dolgozni, akkor fárasztó fel-le mászkálni rá. Ha a cél a hatékony munkavégzés, akkor a kosaras emelő bérlése a legjobb opció. Számos alternatíva áll rendelkezésre, melyek közül az Octopussy 1715 Twin kosaras kiemelkedik.

Miért érdemes kosaras emelőt bérelni?

A kosaras emelő bérlés több szempontból is előnyös. Ha az elvégzendő munka nem a talajszintjén vagy attól egy-két méterre található, tehát több méter magasban van, akkor mindenképp érdemes élni a kosaras emelő bérlés nyújtotta előnyökkel. A kosaras emelő nagy előnye a létrával szemben, hogy számos különféle eszközt, alapanyagot fel lehet vele juttatni a magasba, ráadásul nem csak egy, hanem akár két személy magasba emelése sem jelent akadályt.

Azzal viszont érdemes tisztában lenni, hogy a kosaras emelő kikölcsönzéséhez szaktudás szükséges, annak érdekében, hogy a gép biztonságosan, a munkavédelmi előírásoknak megfelelően legyen kezelve. Ha egy igazán hatékony, megbízható gépet szeretne kikölcsönözni, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az Octopussy 1715 Twin kosaras emelőt, amely az úgy nevezett Spider emelőgépek csoportjába tartozik.

Az Octopussy 1715 Twin kosaras emelő jellemzői.

A Spider emelőgépek jellemzője, hogy nem ellensúlyok biztosítják a stabilitást felemelt állapotban, hanem a négy darab kitalpalás. Ez azért előnyös, mert az Octopussy 1715 Twin és alapvetően a Spider emelők előnye, hogy a hasonló munkamagasságú karos emelők súlyának mindössze 20-30%-a az önsúlyuk.

Az Octopussy 1715 Twin emelőgép bérlés további előnye, hogy gumilánctalpakkal van felszerelve, így a gép fajlagos talajterhelése töredéke az önjáró állványokénak. Ennek köszönhetően nem kell amiatt aggódni, hogy a gép gumilánctalpai esetleg kárt tesznek a füvezett, gyepesített részeken vagy a tornatermek burkolatában. Az emelőgép akár a szabvány ajtón is könnyen be tud hajtani, mivel az emelőkosár leszedhető, a gumilánctalpakat pedig össze lehet csukni. Ez különösen abban az esetben előnyös, ha a munkaterület mindössze egy egyszárnyú bejárati ajtón keresztül megközelíthető.

Az Octopussy 1715 Twin kosaras emelő vegyes üzemű. Egy hosszabbító segítségével akár hálózati feszültségről is üzemeltethető, ezáltal a gép nem bocsát ki kipufogógázt és csendesen működik. Emellett robbanómotorral is fel van szerelve az emelőgép, ezért gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni.


Hasonló cikk: Biztonságos munkavégzés a magasban is