Ha van nagyon jó szépségszalon Budapest VIII. kerületben, akkor az Alicehair szépségszalon és fodrászat annak számít. Fodrászat, kézápolás és kozmetika, minden szépséghez szükséges szolgáltatás egy helyen. Igényes és modern hely, ahol szépülhet kedvére. Igazi, profi, barátságos csapattal várjuk kedves vendégeinket, hogy igazán csinossá és magabiztossá tegyük. Figyelmes, aranyos és kedves munkatársakkal dolgozunk, így jól érezheti magát kezelés vagy frizurakészítés közben. Szeretjük, amit csinálunk, ezt a munkáink minőségén is meglátja.

A szépségszalon Budapest VIII. kerületében a Corvin negyednél, a Futó utcában található meg. Jelentkezzen be, hogy minél hamarabb elkezdhessük hajának, arcának, kezének ápolását. Szolgáltatásaink tárháza várja. Fodrászatunk profi fodrászokból áll, akik igazán értik a dolgukat. Kérésének megfelelően készítik el haját, próbálják az elképzeléseit teljesíteni. Egyszerű mosás, szárítás, hajvágás is kérhető, valamint hajat festenek, dauerolnak, melíroznak, esküvőre, alkalomra pedig egyedi frizurát készítenek.
Kéz-, és körömápolásra is jelentkezhet nálunk. Műkörmöt, zselés műkörmöt csinálunk, lakkozunk, manikűrözünk. Ezeket javítjuk, cseréljük is szükség esetén. Lakkozásból szívesen ajánljuk a gél lakkot vagy a shellac gél lakkot, mely tartósabb fedőréteget biztosít, nem kopik le olyan gyorsan. Próbálja ki a kézmasszázsunkat, igazi felüdülést jelenthet, ráadásul puhább, selymesebb is lehet keze.

Kozmetikusunk szeretettel várja, hogy arcbőrét rendbe tegye. Professzionális termékekkel, eszközökkel dolgozik. Bőrradír, arcmasszázs, arctisztítás, szemöldökfestés, szempillafestés, gyantázás, amivel foglalkozik. Több testrészen is alkalmaz gyantát, például kar, hónalj, comb, hát. Mikroderambrázióval, ultrahanggal, hidegvasalóval is dolgozik.

Az Alicehair szépségszalon Budapest VIII. kerület egyik legigényesebb helye. A Corvin plázához közel találja meg. Jelentkezzen be személyesen, e-mailben vagy a honlapon feltüntetett telefonszámokon. A weboldalunk címe: http://alicehair.hu/. Várjuk szeretettel szépülni!

 

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 13:00
Vasárnap: zárva

Cím: 1082. Budapest, Futó utca 6. ( Corvin-negyed )

Bejelentkezés: +36 70 414 2570