Mivel lehetne jobban eladni egy műsort, mint szexszel? Tudják ezt a kereskedelmi tv csatornák is, ezért hiába a büntetések, újra és újra előveszik az aduászt. De nézzük meg ki az aki az erotikus munka világában találta meg a számítását valaha?

 

Ugyan nem a Való Világ szériában, hanem a Big Brotherben szerepelt Évi és Sziszi, akik mindketten erotikus táncosként dolgoztak bárokban, és fotózásokon vettek részt.

Még a Való Világ 1-ben szerepelt Maya Gold ismert pornószínésznő, és egy Irén nevű prostituált.

A Való Világ 3-ban Pandora állította magáról hogy aktfotózásból él, de természetesen itt is kiderült, hogy pornós múltja volt.

A Való Világ 4-ben VVGina vallotta be, hogy korábban egy klubban dolgozott, és nem csak pultosként. VV Gigi fétisforgatásokat is vállalt, amolyan fojtogatós-véres pornót. Villabeli párja Jerzy pedig melegeknek forgatott szóló pornó videót.

A Való Világ 5-ben VV Vera is szerette volna eltitkolni pornós múltját, de mint az szokott lenni, kiderült. Bizonyára az internet korában még elhitték, hogy csak külföldön lesz látható.

A Való Világ 6-ban VV Charlotte escort munkával kereste a kenyerét Svájcban. Úgy költözött be a villába, hogy 500 férfival feküdt már le. Nos erotikus munkával nem is olyan nehéz elérni ezt a számot.

 

A valóságshow-k második szériája óta egyre inkább versenyez a két csatorna, és büntetés ide vagy oda, egyre hamarabb és durvább felnőtteknek szóló jelenetek kerülnek adásba. És mivel a nézettség az első, inkább kifizetik a büntetést is. De ez az egész leginkább ott kifogásolható, hogy ha már lassan első nap szexelnek a villában, mit fognak csinálni a következő szériában, hogy elérjék a nézők ingerküszöbét?