Az OnlineToner webáruház nevéhez méltóan gyakorlatilag az összes, elterjedtebb nyomtatóhoz kínál kellékeket.

Nálunk megtalálhatóak a festékszalagok, chipek, dobegységek, fóliák és természetesen papíráru, de persze a legnagyobb választék tonerekből és tintapatronokból van; rengeteg típusból választhatsz, jelenleg mindegy 20.000 különböző terméket kínálunk.

Az egészen egyértelmű, hogy például egy HP lézernyomtatóba HP tonerek, vagy egy Canon tintasugaras nyomtatóba Canon tintapatronok valók, azonban a konkrét típus kiválasztása már nem feltétlenül ilyen egyszerű, ezért is készítettünk egy könnyen használható tintapatron és tonerkeresőt, aminek segítségével pillanatok alatt megtalálhatod, hogy melyik termékeink kompatibilisek a nyomtatóddal.

Ha a típus megvan, még mindig el kell döntened, hogy eredeti, vagy utángyártott terméket választasz.

Tizenhét különböző márkához forgalmazunk elsőosztályú, hosszú életű és megfizethető eredeti tonereket és tintapatronokat. Az eredeti ebben az esetben nem azt jelenti, hogy nem hamisított, hanem azt, hogy egyenesen a nyomtató gyártójától érkezik. Bár magas minőségük miatt garantáltan nem okoznak csalódást, nem kifejezetten olcsóak. Emiatt a legtöbbek számára valószínűleg észszerűbb alternatívát jelentenek utángyártott termékeink. Ezek, a kompatibilisnek is nevezett nyomtatókellékek is megbízható gyártóktól érkeznek, és az eltérés mindössze annyi, hogy ezek a gyártók külső beszállítók, és nem a nyomtatók gyártói. Az utángyártott tonerek minősége nagy szórást mutathat, viszont ez nem vonatkozik webáruházunk kínálatára. Minden egyes termékünket gondosan teszteljük, hogy kizárólag a legjobb minőséget forgalmazhassuk, és senki se találhasson silány darabokat választékunkban.

Ennek ellenére nem zárható ki, hogy az utángyártott toner fennakadást okoz a nyomtatásban. Ez nem a minőséggel függ össze, hanem azzal a ténnyel, hogy a nyomtatók gyártói azt preferálják, hogy a készülékeikben lehetőleg a saját gyártmányú kellékeket használják, így esetenként szükség lehet némi „trükközésre”, hogy a kompatibilis tonerek működjenek. Itt persze nem kell ördöngősségekre gondolni, a legtöbbször egy másik illesztőprogram, vagy egyszerűen egy újraindítás is segít.