Építkezés, felújítás esetén, ha magasban végezne munkálatokat, homlokzati állvány helyett válasszon kosaras emelőt!

A zala megyei Ódor Klímától kedvező áron van lehetősége emelőgép bérlésre.
Egy homlokzati állványzat felépítése nem csak hosszú időt vesz igénybe, hanem energia, illetve nem kevés pénz is. Az állványról a nehezen elérhető pontokhoz való hozzáférés sem egyszerű, igencsak körülményes lehet, ráadásul a munkát végző szakemberre nézve sem a legbiztonságosabb. Sokkal gyorsabb, precízebb és balesetmentes munkavégzést tesz lehetővé az Octopussy 1715 Twin kosaras emelőgép, amely gumis lánctalpakon közlekedik, ezáltal csökkentve a fajlagos talajterhelést. A gumilánctalpnak köszönhetően gond nélkül használható sportcsarnokokban, bevásárlóközpontokban, nagy belmagasságú épületekben, de akár kültéren, egyenetlen terepen is. Az emelő kompakt méretű, befér akár egy egyszárnyú bejárati ajtón is. Szállítása szintén könnyen megoldható.

A bérelhető kosaras emelő árakról honlapunkon érdeklődhet az „ajánlatkérés” gomb segítségével vagy a „kapcsolat” menüpontra kattintva. Az emelőgép bérlés mindenképp a legjobb megoldás, ha szeretne pénzt és időt spórolni, valamint ha biztonságra törekszik.

A kosaras emelő nem csupán az építőiparban alkalmazható, hanem számtalan más területen is. Közvilágítás szereléséhez, reklám plakátok kihelyezéséhez, ünnepi dekorációk felrakásához, fák lombkoronáinak metszéséhez, de a természetvédelemben is fontos feladatokat könnyíthet meg. Gondoljunk csak a hazánkban fészkelő madarak védelmére; a kihelyezett odúkra, vagy akár egy veszélyessé vált gólyafészek megerősítésére.

Az Octopussy 1715 Twin emelőgéppel 17 méteres magasságig bármi könnyen elérhetővé válik. A gép vegyes meghajtású, azaz rendelkezik robbanómotorral, de hálózati feszültségről is működtethető, így beltérben nem bocsát ki káros gázokat.
Miért vásárolna egy drága karos emelőt, ha bérelhet is?Amennyiben nem biztos benne, hogy ez a típusú karos emelőgép a megfelelő Önnek, keresse az Ódor Klímát, munkatársunk pedig segít meghozni a legoptimálisabb döntést.