Több, mint húsz éve kínálunk remek minőségű, mégis barátságos árú szépségápolási cikkeket.

Széles kínálatunkban megtalálhatóak többek között arcápolási termékek, multifunkciós kozmetikai gépek, ecsetek, szemöldök és szempilla festékek, professzionális kozmetikumok, fodrászati ollók, sterilizálók és gyanták. Természetesen a körömápolási termékek is részét képezik választékunknak. Forgalmazunk gél lakkokat, építőzseléket, előkészítő folyadékokat, sablonokat, műkörmöket és olyan, minőségi körömlakkokat is, mint például az OPI gél lakk. Utóbbiról elmondható, hogy rendkívüli tartós és egyszerűen alkalmazható, nem pattogzik le, és elérhető a leginkább trendi és látványos színekben is. Összességében a modern körömlakkok minden előnyével rendelkezik, azonban a lakkok nagyon hosszú utat tettek meg, mire eljutottak arra a fejlettségi szintre, amit ma is ismerünk.

Jelenlegi ismereteink szerint már több, mint 5000 éve létezik körömlakk.

Először az ókori Kínában készítették, méghozzá méhviasz, tojásfehérje, zselatin és különböző növényi festékek felhasználásával. Egyiptomban a köröm festése nem csupán esztétikai célokat szolgált, de még a társadalmi rangot is jelezte; például nem festhette bárki a körmeit élénk vörösre! Nem csoda, hogy ez a szín még ma is ikonikusnak számít.
1916-ban jelent meg az első lakk, amit ma modern körömlakknak tekinthetünk, és 100 évvel később már milliárd dolláros üzletet jelent világszerte.

A világ legdrágább körömlakkja a Black Diamond King, ami 250.000 dollárba kerül.

Jól olvastad, ez forintba átszámolva majdnem 100 milliót jelent. Minden üvegben 267 karát fekete gyémánt található.

Az OPI gél lakkokban talán nincsenek valódi gyémántok, viszont nem is hiányoznak belőle, ráadásul nem kell egy családi ház árát kifizetned érte. Rendelj tőlünk tizenötezer forint felett, és még a kiszállításért sem kell fizetned!
Iratkozz fel hírlevelünkre, amennyiben szeretnél elsőként értesülni legújabb akcióinkról, illetve legfrissebb termékeinkről!